Vrijwilligers

Vindt u het ook zo belangrijk dat uw kind het naar zijn zin heeft tijdens het overblijven? En dat hij of zij de tijd krijgt om rustig de boterhammen op te eten? Dan zijn wij op zoek naar u! DeTafelVan is een stichting die de tussenschoolse opvang (TSO) kan overnemen van de school. Wij zijn gespecialiseerd in pedagogische begeleiding van kinderen. En dat kunnen we niet alleen. Wij werken met vrijwilligers die de kinderen ontvangen, helpen tijdens het eten en zorgen voor een gezellige tijd tijdens de middagpauze.

Wij hebben u nodig!

Voor scholen in diverse steden en wijken zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers die het leuk vinden om met kinderen om te gaan. En waarde hechten aan professionele begeleiding tijdens de tussenschoolse opvang. Want u doet het niet alleen. U wordt begeleid door een pedagogisch geschoolde beroepskracht. Hij of zij is het aanspreekpunt voor u, de school en de ouders. Samen zorgen we ervoor dat de kinderen een leuke tijd hebben tijdens de tussenschoolse opvang.

Vrijwilligersvergoeding

Voor de vrijwilligersvergoeding hanteren wij de wettelijke regels van de Belastingdienst. U wordt uitbetaald vanuit Stichting DeTafelVan.

Selectie en begeleiding

Vrijwilligers worden begeleid door pedagogisch geschoolde medewerkers, de TSO-begeleiders. Deze begeleiding vindt plaats door coaching-on-the-job. Voordat u wordt ingezet bij de TSO, kunt u mee (proef)draaien. Uiteraard kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismaking.

Scholing

Stichting DeTafelVan staat voor kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om TSO op een verantwoorde wijze aan te bieden. Daarvoor streven wij ernaar om de vrijwilligers zoveel mogelijk te scholen. U kunt hierbij denken aan een jaarlijkse workshop voor vrijwilligers en scholing op gebied van pedagogisch handelen.

Openstaande vacatures?

Voor het actuele overzicht van de openstaande vacatures kunt u contact opnemen met Anouk Hijdra via 010 286 27 77. Of stuur een e-mail naar info@stichtingdetafelvan.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ik wil meer informatieIk wil mij aanmelden als vrijwilliger